Echtscheiding

Advocatenkantoor Lieberwerth

Echtscheiding

Wat komt er allemaal op je af als je in scheiding ligt? Hoe moet het nu met de vaste lasten en wie blijft er met de kinderen in de woning achter?

Het goed informeren van cliënten in duidelijke woorden is belangrijk. Pas wanneer u kunt overzien wat de risico’s en gevolgen zijn, kunnen we een plan maken om tot een goed eindresultaat te komen. 

Een procedure is soms onvermijdelijk, maar kostbaar en langlopend. Ik probeer altijd eerst in overleg met de andere partij tot een regeling in der minne te komen. Wanneer dit lukt kunt u weer met een toekomstgerichte oplossing jaren verder.

Mocht het toch tot een procedure komen dan is weet u vooraf welke scenario’s mogelijk zijn en heeft u een schatting van de proceskosten. 

Advocatenkantoor Lieberwerth

Op zoek naar een advocaat?

Bel ons op 033 445 13 20 of stuur een mail naar info@advocatenkantoorlieberwerth.nl

Advocatenkantoor Lieberwerth

Efficiënt en effectief

Mijn doel is cliënten op een zo praktisch mogelijk wijze inzicht te geven in de gevolgen van hun scheiding en een resultaat te behalen waarmee hij/zij met een gerust gevoel de toekomst in kan. Efficiënt en effectief werken staat daarbij voor mij voorop.

De periode rond de echtscheiding is voor cliënten een onzekere periode waarbij men door een emotionele achtbaan gaat. Door samen een strategie te maken met een duidelijk doel voor ogen, is Ilse voor haar cliënten een steunpilaar.

Bereikbaarheid, korte lijnen en samenwerken met cliënt zijn daarbij van essentieel belang.

Mijn passie voor het familierecht is het helpen van mensen naar een zelfstandige toekomst waarbij het belang van de kinderen voorop staat.

In het familierecht fascineert mij de kracht die de cliënt heeft verzameld om verandering in zijn of haar leven te brengen. Die kracht wil ik graag begeleiden zodat het hoger doel wordt behaald.