Echtscheiding

Advocatenkantoor Lieberwerth

Echtscheiding

 Een echtscheiding brengt een golf van emoties met zich mee, maar ook praktische vragen en zorgen. Wie blijft er in het huis met de kinderen? Hoe worden de financiën verdeeld? Wij begrijpen we dat deze periode van onzekerheid en verandering moeilijk kan zijn. Daarom staan we klaar om je te begeleiden en ondersteunen tijdens dit proces. We nemen de tijd om naar je verhaal te luisteren, je vragen te beantwoorden en je rechten en opties duidelijk uiteen te zetten. Het is belangrijk dat je volledig geïnformeerd bent, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over je toekomst.

We streven altijd naar een minnelijke regeling tussen jou en je (ex)partner. Een minnelijke regeling kan niet alleen de stress en kosten van een gerechtelijke procedure verminderen, maar het kan ook een meer vreedzame overgang mogelijk maken naar de volgende fase van je leven. Met behulp van onderhandelingen met de andere partij werken we aan oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn en die rekening houden met de belangen van eventuele kinderen.

In sommige gevallen is een gerechtelijke procedure onvermijdelijk. Als dit het geval is, staan we aan je zijde om je belangen te behartigen in de rechtbank. We bieden duidelijke inzichten in de juridische processen en zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op elke stap van de procedure.

Wil je meer weten over hoe ons advocatenkantoor je kan ondersteunen tijdens je echtscheiding? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We luisteren graag naar je verhaal en kijken hoe we je het beste kunnen helpen tijdens deze uitdagende tijd.

  

Advocatenkantoor Lieberwerth

Op zoek naar een advocaat?

Bel ons op 033 445 13 20 of stuur een mail naar info@advocatenkantoorlieberwerth.nl

Advocatenkantoor Lieberwerth

Efficiënt en effectief

Mijn doel is cliënten op een zo praktisch mogelijk wijze inzicht te geven in de gevolgen van hun scheiding en een resultaat te behalen waarmee hij/zij met een gerust gevoel de toekomst in kan. Efficiënt en effectief werken staat daarbij voor mij voorop.

De periode rond de echtscheiding is voor cliënten een onzekere periode waarbij men door een emotionele achtbaan gaat. Door samen een strategie te maken met een duidelijk doel voor ogen, is Ilse voor haar cliënten een steunpilaar.

Bereikbaarheid, korte lijnen en samenwerken met cliënt zijn daarbij van essentieel belang.

Mijn passie voor het familierecht is het helpen van mensen naar een zelfstandige toekomst waarbij het belang van de kinderen voorop staat.

In het familierecht fascineert mij de kracht die de cliënt heeft verzameld om verandering in zijn of haar leven te brengen. Die kracht wil ik graag begeleiden zodat het hoger doel wordt behaald.