Ben je op zoek naar een advocaat dan ga je tegenwoordig als eerste af op de reviews. Zijn deze positief? Dan ben je al voor de helft over om deze advocaat te kiezen.

Hoe werken reviews:

Één van de belangrijkste redenen waarom je gebruik moet maken van reviews is omdat je er vertrouwen mee schept. Mensen vragen zich af wat anderen zeggen over dit bedrijf, hoe goed ze scoren en of het bedrijf wel te vertrouwen is.

Waar reviews ook belangrijk voor zijn is voor Google. Google hecht waarde aan bruikbare en unieke content. Google herkent de woorden en je bent dus beter vindbaar op deze trefwoorden.

De reviewsterren zorgen er allereerst voor dat je meer opvalt. Als jij de reviewsterren hebt en jouw concurrent niet dan heb je al een streepje voor of eigenlijk een paar sterretjes. Nog een bijkomend voordeel van de reviewsterren is dat je voordat mensen je website hebben bezocht je al gezorgd hebt voor een beetje extra vertrouwen. Dat kan nog een reden zijn waarom iemand op jouw zoekresultaat klikt in plaats van op die van de concurrent.

Omdat zoals hierboven omschreven reviews zo belangrijk zijn, vragen wij cliënten na afloop van de zaak altijd wat zij van ons vonden. We horen vaak terug: ‘hart én aandacht op de juiste plek’, ‘zij zegt wast ze doet ze doet wat ze zegt’, ‘empathisch’, ‘deskundig’, ‘snelle en duidelijke communicatie’, ‘betrokken’.

Omdat wij het belangrijk vinden dat wij ‘onze sterren’ blijven waarmaken vragen wij ook aan onze cliënten wat we nog kunnen doen om onze diensten te verbeteren. Dat houdt ons scherp en sterwaardig!