We zijn allemaal op thuis en het gezin aan gewezen op dit moment. Daar komt best veel bij kijken, namelijk de kinderen vermaken of helpen het schoolwerk te laten maken en hen van eten te voorzien. Ouders zijn genoodzaakt thuis te werken of vrij te nemen. Thuiswerken is leuk maar de goede balans hierin te vinden met normaal naar schoolgaande kinderen is even zoeken.
 
Voor veel kinderen is het op huis aangewezen zijn geen prettige situatie, omdat er thuis spanning heerst tussen ouders die al een poos niet op één lijn zitten. Graag geef ik hierin een advies mee: is er spanning bespreek dit als de kinderen even buitenspelen of op bed liggen. Zij horen hier geen deel vanuit te maken. Komt u er samen niet uit? En staat u voor een moeilijke keuze? Dan kunt u mij raadplegen voor bijvoorbeeld mediation of ik sta één van u bij en zorg ervoor het echtscheidingsproces zo goed mogelijk te begeleiden.
 
Op dit moment kunnen afspraken niet op mijn kantoor plaatsvinden. Ik bied de mogelijkheid om video te bellen. Heeft u liever telefonisch contact (zonder beeld), dan is dat uiteraard ook prima.
 
Ik wens u een goede gezondheid en veel wijsheid toe.